Basics

Hej mina underbara läsare! Få men still underbara! Har inte haft lust att skriva något. Har fortfarande ingen lust. Måste shoppa. Så kanske jag får tillbaks suget. Är jätte sugen på att köpa tröjorna ovan. Ska nog fixa det imorgon.. Och ska förhoppningsvis in till staden på fredag. Hejpa!

Dreaming

Morning sunshines! Idag är det måndag, en ny vecka. Är i skolan nu. Dock känner jag att denna dag kommer, och är, helt ovärd.. Hade datorkunskap i morse då han bara pratade och ingen lyssnade. Och nu har vi idrott men känner mig inte på topp så skippar den. Sedan har vi klassråd och lunch och sedan börjar franskan 2, alltså typ 2 timmar håltimme. Suck. Skulle jätte gärna ha ett hjärta tatuerat som på första bilder. Gosh! Aja, puss

Boring

Känns som jag har tappat blogg-glöden lite nuförtiden.. Har så mycket jag vill skriva om men jag orkar inte. Har ingen röst kvar och vet inte om jag ska till skolan imorgon. Vi får se! Ska nog ta en dusch nu och sedan sova. Natti!

Ice Cream

Hello friends! Igår va en awesome dag faktiskt! Efter skolan cyklade jag och Malin hem till henne men sedan ringde mitt jobb och frågade om jag ville jobba. Självklart! Efter jobbet, runt fyra, cyklade jag tillbaka till Malin. Vi kollade på BB och åt sedan och Emelie. Efter ett tag gick vi och mötte upp Lenny och Alexander och så gick vi alla hem till mig. Spela spel, haha, as kul! Runt 11 gick vi med Emelie till stationen och sedan med Lenny hem. Malin och jag sa hejdå till Alexander och sen gick vi runt och snacka lite, mys! Halv ett ringde jag pappa och bad han hämta oss. Lång men rolig dag!
Idag då. Har inte gjort något som jag hade planert.. Skulle in till stan och träffa en person men eftersom jag inprincip tappade rösten igår så aa, ni fattar! Vi ska käka kina idag I think. Sen ska jag be mamma skjutsa mig till ICA så vi kan köpa lite saker, BJ ex! Ha en bra lördag så ska jag försöka få tillbaka min röst, puss

S u m m e r

Sötsaker i form av kläder från H&M.

Everyday I see my dream

Hello! Vet att de har varit lite dålig uppdatering men har verkligen inte orkat. Är inte helt frisk än men har varit i skolan de två senaste dagarna. Imorgon är det fredag, yes!
Var det någon som såg mig på tv i tisdags eller? Haha, söt tjej!

Sick

Orkar. Inte. Vara. Sjuk. Har jätte ont i huvudet och halsen.. Måste vara frisk imorgon! Ska till familjen Ekman och kolla på programmet. Så glöm inte, i morgon kl 8 på femman!

Tips: brunkräm


Hello guys! Ett litet "make-up" tips från mig till er. Eller egentligen tog jag de från Fisen hehe. Denna brunkräm äger! Verkligen. De behövs inte mycket och den täcker alldeles lagom. Räcker länge gör den också! Har haft mig ca 3 månader och de är lite mindre än hälften kvar, hur najs?

The dress


Får lite smått lust att bara ligga i sängen tills sommaren är här när jag ser denna klänning. Tänk er med bruna, bara ben och saldaler.. Åh gud vad jag längtar! Någon mer?

20e mars

Tjena snyggingar! Igår va är bra dag, en jätte rolig dag! Åkte till stan och träffade min kusin vid halv 12 tiden. Köpte en ny vår jacka och klänningen som jag skrev om i förra inlägget! Kom tillbaks till Bålsta runt 4 och kollade på innebandy Match med Elin! Sen gick jag hem och åt och fixade mig. Gick till Nattis vid halv 9. Hade jätte kul! Tror aldrig jag har skrattat så mycket haha! Tack för kvällen brudar och speciellt Nattis! Blev utskickade vid halv 2 och då gick jag till Micke och va med Jimmy m.m. där. Kom iallafall hem runt halv fyra! Nu ska jag röra mig neråt och kolla på OTH (♥), puss på er!

Black summer dress

Jätte snygga Felicia fortsätter att leverera! Älskar denna klänning! Från H&M. Måste verkligen kolla efter den nu när jag ska till stan för att träffa min kusin! Ska även kolla på en jacka. Ha en bra lördag, puss

Farbror Polisen

Hello fellas! Nu har jag snart varit hemma i redan 3 timmar, sjukt skönt att sluta 11.15 på fredagar. När jag kom hem låg de ett brev från farbror polisen till mig i brevlådan. Mitt brottsregister låg i det! Alltså stod de ingenting på pappret ;) Måste nämligen ha de ifall jag ska börja vicka på dagis! Vore najs om jag fick göra de rätt ofta!

Dad's day

Go kväll vänner! Tänkte bara ge er en liten snabb update. Pappas födelsedag firades med tacos och gino! Nu kollar jag, Carl och mami på CSI Miami. Natti ♥

Massage

Morning! Idag är det den fantastiska dagen torsdag då jag har sovmorgon till halv 12! Igår var en lite fullproppad dag men sjukt värt! Direkt efter skolan åkte jag och mamma till Anki och fick underbar massage i en timma! Och sedan direkt ut till stallet. Gick jätte bra att rida också!
Nu sitter jag i sängen och funtar på vad jag ska ha på mig.. Är jätte yr också. Har prov i engelska första lektionen så ska läsa igenom texterna en snabbis. Puss

White dream


Mitt nya linne från H&M, 199:-

Katy Perry - E.T.

Katy Perry – E.T.
Hello! Snart är håltimmen över och kemi lektionen börjar. Alltså kemi provet börjar.. Inte speciellt taggad men men. Fick tillbaks matte nationella idag iallafall och jag fick MVG! Sjukt nöjd! Haha, började typ skaka när vi fick tillbaks provet och så fattade jag inte hur man räknade ihop så Malin fick hjälpa mig, asså fick typ panik haha! Men grymt nöjd iallafall! Måste kolla igenom allt en sista gång nu så byebye, simma lugnt

Chemistry

Godmorgon sunshines! Idag är jag ledig, hur skönt är inte det? Studiedag på en måndag liksom! Men dock har jag kemi prov imorgon som jag måste plugga till idag. Min kemi bok ser ungefär ut som dom på bilden = as tråkig. Aja, nu på morgonen har jag inte gjort så mycket, mest läst Chic. Sitter fortfarande i pyjamas, skönt men måste ändra på det nu tyvärr. Smell you later!

The weekend

Hello fellas! Vet att jag har varit lite "off" den här helgen, men har typ hunnit suttit vid datorn ca 30 minuter? I alla fall kan berätta lite kort för er skull!
Fredag: Sov morgon till 10, slutade 11.15. Drog in till staden med brudsen! Höll i pengarna och köpte endast ett linne, kan visa i veckan! Sov hos Jimmy.
Lördag: Vaknade och gick ner till hallen och kollade på herrarnas match plus tjejernas match med Elin! Va hemma runt 6 och åt mat med våra gäster sedan skjutsade mamma mig till Jullan. Jullan, Anna och jag såg på melodifestivalen och hade de myspys. Skön lördag helt enkelt! Kom hem runt 12.
Och idag? Har inte gjort ett skit. Är så j*vla trött. Missade att OTH började för 40 min sedan suck.. Ska kolla på bikinisar och tattoos och bara drömma mig bort till sommaren! Puss

Friday

Remady – Do It On My Own (feat. Craig David)
Godmorgon på er! Sitter och äter frukost just nu. Älskar sovmorgon! Börjar 10 och slutar 11.15, då blir det troligtvis staden men snygga brudar! Lyssna på låten ovan om ni har grymt, skön att lyssna på när man fixar sig haha. Ha en grym fredag så hörs vi senare!

Some news

Hej snyggingar har some big news for you! Ni vet programmet Sofias Änglar? Marcus familj ska vara med där den 22:a mars kl 20.00, så ni kanske ser mig där i tv rutan!
Just nu kollar jag, mamma och lillebror på film. Kolla på femman, haha! God natt på er

Today I Look Like This

Morning sunshines! Ska strax gå men tänkte bara stänga upp en bild på mig och vad jag har på mig idag.
Linne Vila, kofta H&M och så svarta byxor från Urban Outfitters till det! Puss

Semlor i stora lass

Idag är de fettisdagen (fet-tisdagen eller fettis-dagen, båda funkar ju!), internationella kvinnodagen och min kära farmor har namnsdag! Har just nu håltimme. Åt lunch med Mollan på Café valhall. Toast och chai latte, gott! Ha en bra dag allesammans, skriver nog lite ikväll med! Puss

|-| å |_ t i |V| |V| e

Jessie J – Price Tag
Hello sexy! Sitter utanför IV och lyssnar på låten ovan, har håltimma. Hehe nu låter de som jag går på IV men icke! Har också köpt chailatte, satan vad gott! Puss

Basics to the summer

Tjenare snyggingar! Har suttit och kollar på lite sommar kläder nu på morgonen. De här kommer från HM och kommer bli mina inom snar framtid.
Och annars? Idag är det söndag = plugg, OTH och solsidan. Kisses!

Bikini x 2

Sitter och kollar på bikini's. Längtar som f-aan  till sommaren. Bikinisarna är båda från Topshop!

Dag 15 - mina drömmar

Mina drömmar är många. Vill resa, mycket. Jobba med de jag gillar. Vara med någon jag gillar. Ganska lika drömmar som alla andra kanske. Leva ett lyckligt liv helt enkelt!

Go Ask Alice

Äntligen fredag! Slutade 11.15 som vanligt och jag bara tagit det lugnt sen dess. Skönt! Sitter och läser min bok som man måste ha läst på engelskan. Meddelar om den är bra!

Morning light

Hej snyggingar! Idag va en lite bättre idag än igår. Slutade nämligen 11, och vi börjar egentligen halv tolv på torsdagar! Har städat rummet, HAND-tvättat några tröjor sen jag kom hem. Ska börja kila ner för att sedan dra min mot stallet! Bye

Onsdag den andra mars

Denna dag sög halvt. Glömde mina franska papper imorse. Hade äckligt franska prov på morgonen. Sedan dubbel engelska och sist fysik.. Och när jag gick hem gick min tygpåse sönder, snyft. Fick reda på att vi inte har någon sov morgon i morgon, suck. Gick bra att rida iallafall! Nu ska jag sova. Pussar

Todays facelook

Godmorgon! Dagen facelook, love it! Satte upp håret där bak och lockade håret där fram, måste göras fler gånger! Inviger min ear cuff från glitter. Drar till skolan om en halvtimma, ha de bra

RSS 2.0