Random pic

God kväll vänner! De senaste dagarna har jag varit i skolan (ovanligt), sett en as bra teater, umgåtts med vänner och njutit av värmen! Älskar att det känns som att sommaren är här! I morgon ska jag jobba. Ska bli skönt att tjäna lite egna pengar igen.
Annars? Livet leker. Lite mycket plugg nu och framåt dock, nationella proven börjar komma närmare. Plus lite andra prov och inlämningar. Det var allt, over and out!

Glasses

Hej! Vet att det har varit usel update men come on, det har varit lov hallå?! Har haft ett underbart lov med fina vänner! Idag började skolan igen dock. Men hade en as skön dag; kollade på Pretty Woman och sedan slutade vi redan klockan halv 11! Gick hem till Mollan och åt och kollade på filmen Knowing. Mys! Nu ska jag stänga av sova, godnatt på er!

Candy

Hej guapas! Sitter just nu och tar det lugnt och lyssnar lite på radion och äter godis som jag fick av mamma from Turkey. Idag har jag städat lite, bland annat mitt rum. Har bara dammsuga kvar så är allt kirrat! Mamma och lillebror åker till flyget om ca en timma. Då är man helt själv, ska bli riktigt skönt!

Grillning

Hello fellas. Igår solade jag och Lenny någon timma och de syns! Love it. På kvällen drog jag och tjejerna till Hagviken och grillade med massa folk, bland annat söt-Mollan! Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen. Kanske läsa en bok eller något. Är sjukt trött.. Hejpa!

Lördag


Hello guys! Här är lite bilder sen igår när jag grillade med tjejerna. Jätte mysigt verkligen! Dock blev det kallt på kvällen så vi hyrde tre filmer och åkte hem till Malin för film mys istället. Såg Mean Girls 2! Lite små rolig. Och började kolla på en annan film som var jätte konstig. Den tredje ska jag nog börja kolla på nu. Puss

Easter Holiday

Hejsan! Sitter just nu med mi familia och kollar på Jiddra inte med Zohan. Älskar Adam Sandler haha! Ska upp tidigt imorgon för att åka till Enköping och köpa/kolla på brillor. Älskar att det är lov nu, äntligen! Sjukt skönt. Men hade inte så mycket mer att säga så godnatt!

Just like this

Go' kväll. Sitter i soffan och dregglar till den här bilden. Vill ha. ALLT! Borde lägga mig och sova nu. Endast en skoldag kvar sedan = lov! Livet leker yiiihaa. Natti

Dagens

Humör: Glad men dock trött
Outfit: Svarta byxor och vit t-shirt, simpelt
Frisyr: Utsläppt
Plus: Gick jätte bra att rida!
Minus: Jobbiga lektioner..
Låt: The Script – Nothing
Väder: Vår!
Köp: Inget
Planer: Sova haha
Övrigt: Mami kom hem idag, yey!

Tisdag

Hej sötnosar. Idag är det tisdag för er som har missat det! Rätt skön dag i skolan. Dock var jag så himla trött på sista lektionen, haha höll på att somna.. Älskar vädret! Igår var det +17 grader när jag kom hem, det är ju nästan sommar?! Kolla bilden liksom, ingen snö..!
Sitter i alla fall och kollar på 99 saker man ska göra innan man dör. Sjukt rolig haha! Godnatt gullungar ♥

Need sleep

God kväll my lovers! Trots det är måndag tycker jag det var en skön måndag och nu är det endast fyra dagar kvar till lov. Kan knappt fatta det! Ska bli så himla skönt!
Efter skolan gjorde jag absolut ingenting utan inväntade träning kl sju. Köttade som vanligt haha! Och är som vanligt rätt trött nu så jag ska gå och lägga mig i mina underbara säng. Sov gott och dröm sött fellas! Puss

Some help please

Godmorgon/eftermiddag bitches! De är typ jätte varmt ute?! Älskar känslan att de är vår. Nu längtar jag ännu mera till sena sommarkvällar. Måste ha en ny bikini på tal om sommar. Eller måste ha massa nya men en nu i alla fall, det är kris! Vilken tycker ni?
However, hade as kul igår kväll! Lyckat enligt mig. Kom hem runt två och fick faktiskt sova till tolv idag! Mamma är ju i Turkey så de var ingen som väckte mig vid tio, skönt! Idag ska jag tvätta och plugga massa franska. Puss

Myself

Ha en fin lördagskväll mina vänner! xoxo

The cloths

Ville bara börja detta inlägg med att jag känner mig sjukt stolt, simmade 3 km idag efter skolan! 3 km = 120 längder! Fit for fight beach 2011, typ! Ovan ser ni kläderna kan köpte för en vecka sedan. Shortsen är mörkblåa inte svarta och linnet är mer vitt än creme. Love it!
Ikväll ska jag nog bara mysa med mina kära vänner Malin, Emelie och Lenny, och fler ifall de blir så. Har laddat hem filmen Mean Girls 2, hoppas den funkar! Borde kolla det nu. Men ni får ha en grym fredag så hörs vi imorgon, I promise! xoxo

Sorry


Hej fellas! Har tyvärr inte riktigt haft tid att blogga, sorry. Tänkte inte skriva värsta storyn om de senaste 48 timmarna men här är lite plus och minus!;
+ Har fått nya CHIC, har gått prima att rida, skolan är och har varit chill! Och våran redovisning på datorkunskapen var jätte lyckad och rolig!
- Vaknade imorse med mensvärk, mamma har åkt till Turkiet (plus för henne ja..), och de största minuset (såklart) har inte orkat/haft lust/haft tid till att blogga..

However. Ska lägga mig i sängen och läsa CHIC nu. Måste visa kläderna jag köpte förra fredagen! Kanske imorgon.. Natti!

Me heart is refusing me

Loreen – My Heart Is Refusing Me
Hola fellas! Sitter tjejerna och har håltimme. Inte speciellt kul men men. Lyssnar på låten ovan, grym! Idag blir de plugg eftersom jag inte tränar något idag. Ttyl!

Taken

Hej sötisar! Haft en bra helg? Jag har! Har umgåtts med mina fina vänner och bara njutit! Och idag har jag städat hela mitt rum. Bytt sängkläder, dammsugit, tagit ut soppor osv, så nu kan alla komma hem till mig! Haha, skämt åsido. Sitter nu i alla fall och kollar på filmen Taken med min bror. As bra enligt mig!

It's friday

Ville bara önska er en trevlig helg! xoxo

RSS 2.0