Dag 10 - min första kärlek

Min första riktiga seriösa kärlek lär ju vara Marcus. Trots mycket svek och tårar hade vi de rätt bra. Många kanske undrar varför de ens tog slut, även hans kompisar tror jag gjorde de ett tag. Han slutade gilla mig bara, that's it. Skumt men tydligen så kan det hända. Tror jag inte skulle ångra något som va men om jag kunde ändra något så det såg annorlunda ut idag skulle jag nog göra det. Men jag är över honom, livet går vidare.

Saturdays' cravings

And music.

Psalm 21


Har löst problemet med försvunnen "meny". De var jag som hade petat på grejerna för mycket. Igår kollade jag, Lenny, Malin, Anna och deras brother på psalm 21. Svensk skräckis. Haha, Lenny och jag satt och skämta om filmen hela tiden. Man fattade inte så mycket av den men annars helt ok, men Sverige ska nog inte satsa på att göra skräckfilmer haha. Nu ska jag göra lite engelska pussar

Pikini

Snart måste man ju börja köpa bikinis, längtar till sommaren! Gillar den här från Topshop! Dock är blogg.se konstig så jag kan bara lägga upp en bild för fönstret där man väljer ladda upp bild är borta, någon som vet hur man gör?
Nu finns baken med, snygg?

Plugg plugg plugg

Hello fellas! Äntligen helg, right? Måste fixa lite plugg ändå.. Men sen ska jag fixa massa inlägg till veckan så ni inte saknar mig! Men först ska jag byta om och göra mig klar! Ha en bra lördag, xoxo

Roll Tee

Snygg att stoppa innanför shortsen i sommar. 250 sek från Weekday.

Dag 09 - Platser jag har besök


Med en mamma som pilot och som gillar att resa har jag rest rätt mycket. Thailand ca 7 gånger, Cypern ca 5 gånger, Paris 2 gånger, Grekland, USA, Finland, Kreta, Kanarieöarna, London m.m. Kommer inte på fler nu men vi älskar att resa kan man ju säga! Och mest till Thailand.

Flowers

Älskar den här tröjan. 36£, från Topshop!

Söt chey tjo hej

Nu drar jag till skolan! Ikväll är det öppet hus hos oss kl 6! Pusssssaaar

Dag 8 - ett ögonblick

Förstår inte ens vad dom menar med denna dag. Ett ögonblick i mitt liv? Positiv negativt? Finns ju tusen haha.
Några positiva; alla resor jag har gjort, när jag träffa Marcus, när jag slutade grundskolan, varje gång jag shoppar (hehe), när jag blev stora syster, finns ju som sagt tusen till.
Negativa; När Bill dog (ingen släkting), när Marcus och jag gjorde slut, när de inte finns pengar på mitt kort </3 haha, det finns inte lika mycket negativt så jag antar att jag lever ett rätt lyckligt liv ;)

If you really want more, scream it out louder

Världens bästa låt just nu.
Världens andra bästa låt just nu.

Dag 7 - i min handväska

Bild; Google
Jag brukar inte använda handväska så mycket så går det bra med mina fickor på jackan? Där finns iallafall nästan alltid; plånbok, vantar, hårspännen, läppsyl, nycklar, mobilen och massa gamla kvitton och papper.

Dag 6 - mina syskon

Jag har två syskon. Två yngre bröder. Carl och Isak!
Carl är född år 1996 och älskar att spela golf. Isak år född -99 och spelar pingis + golf. Hehe finns nog inte så mycket mer att säga! Dom är lika irriterande som alla andra syskon men vad skulle man göra utan dom?


Necklace

Snyggt från Topshop. £30, lite mycket kanske men grymt snyggt!

Underwear

Köpte dessa söta underkläder plus en till vit vanlig BH. Fina va? Love them!

Inspo

Lägger upp bilder på kläder imorn. Eller egentligen är det bara under kläder. Natti

Simple

Enkel snygg tjocktröja från weekday. 300 sek.

The Tourist

Hello fellas! Idag blev det lite tisdags-mys med Malin och Emelie. Vi åkte till stan och shoppa lite och såg på bio! The tourist blev de! Rätt bra film faktiskt. As rolig ibland haha. Kan visa vad jag köpte imorn, how nice? Men nu måste jag sova. Natti!

Ny kategori

Under 500-lappen. Alltså kläder etc under 500 kr. Börjar med dessa lovely örhängen från Topshop. 8,5 pund, ca 100 kr i think!

Dag 5 - Vad är kärlek?

Kärlek är fint. Kärlek är något alla behöver emellan åt. Kärlek är ett stark band mellan två personer. Kärlek är inte något som går att räkna ut. Det händer när du minst anar det. Om det inte håller är det inte kärlek. Det kan också var kärlek till familj och vänner, eller musik och foto. När det handlar om saker byter det namn - passion kallas det. Alla behöver kärlek, oavsett vad de är eller vem det är, bara bandet håller.
Det är min lilla syn på kärlek.
Men P.S. lev livet lite också, kärlek kommer.

Två favoriter just nu

Katy Perry - Firework
Volbeat - Fallen

Reading a bok (svengelska)

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite. Måste läsa en engelsk bok så jag har köpt en! Hanging on to Max för er som inte ser de spegelvänt! Pappa bjöd på Kinamat idag så det blev lite lyx-torsdag wihi! Godnatt

Gold


Dagen började med att jag försov mig KUL! Nu ska jag läsa Chic sen sova. Pussar!
P.s. för er som inte fatta - tröjan är snigg.

London here I come!

Behöver jag säga mer än rubriken? 20 maj, London och jag + mami, 2 dygn. Underbart! Nu ska jag duscha sen sova, natti

Ops


Hello fellas! Har lite glömt att skriva. Vad har jag hittat på de senaste dagarna då? I torsdags slog jag Malin i CoD en gång haha. Fredags spelade jag alfapet och fikade. Och igår var jag med Fisen i staden, köpte endast en svart kofta. Imorn är det skola blö. Idag ska jag ingenting förutom att städa. Bye!

Dag 4 - de här åt jag idag

Frukost: mackor + mjölk
Lunch (om man ens kan kalla det lunch): knäckebröd + vindruvor
Middag: Ungspannkaka
Och så har jag ätit lite Ben och Jerry's half baked, mums.. Fast Alaska är godare!

Hot or not?


Red lipstick


Sitter hos Fisen nu! Har köpt röttläppstift today. Love it! Kan ladda upp en bild senare när jag har de på mig. Fisen ska åka skidor snart så jag ska väl pallra mig hemmåt! xoxo
Update: Hon skulle inte åka skidor så jag stannar woho!

My appearance yesterday


Hade röda läppar igår, ser ut som rosa på bilden i know.. Tröjan, som jag behövde visa kände jag, kommer från Zara. Love it! Ska lätt köpa ett bättre rött läppstift. Fint! Nu ska jag kolla på OTH och äta godis. Kram

Dag 3 - mina föräldrar

Jag har två föräldrar. Christina och Jan-olov haha.
Min pappa är snart gubbe (48 år gammal). Han älskar att spela golf. Han är rätt rolig ibland när han inte tjatar på mig att städa mitt rum osv. Han jobbar med att sälja stora data grejer till stora förtag som t ex H&M.
Min mamma, 46 år gammal, älskar också att spela golf. Och hon gillar att sova. haha. Hon jobbar som pilot på SAS.

RSS 2.0