COFFEE


Nu har Marcus åkt. Vi åkte hem till mig igår och sov här en natt. Jag ska jobba idag så han skulle till en kompis. Ska cykla om 40 minuter, tur att det inte är stekande sol herregud då skulle jag dött. See you

SORRY

Hej, jag lever! Kommer tyvärr inte skriva så mycket eftersom jag är med Marcus och jag har inte träffat honom på en månad.. Så vi hörs sen när jag kommit hem, puss

RANDOM PICTURES


(foto: jag)

BABY


Nu ska jag åka och hämta Marcus på flygplatsen. Äntligen (!) kommer han hem, efter mer än en månad! Ikväll kommer jag sova gott, bye

FROM TODAY






'

HEMMA


Har precis laddat över alla bilderna så snart kommer dom upp på bloggen, tålamod! Det var riktigt häftigt att vara där nere i gruvan. Innan vi skulle åka hissen upp (ja det finns hiss nu men inte på 1700-talet haha) så bad hon som var våran guide att släcka ficklamporna och satan vad det blev mörkt! Man kunde inte se handen, ingenting, läskigt att hamna där nere själv utan lyse..

SALA SILVERGRUVA


Idag ska hela familjen till Sala silvergruva. För skojs skull. Har ni varit där? En aning läskigt, tänk ifall det rasar ihop? You never know.. Smell you later people!

ONE PICTURE


Hinner bara lägga upp en bild, sorry. Iallafall, först var vi i stan och Fisen shoppade loss som en galning, hon köpte as fina saker *avundsjuk*! Sen drog vi till skansen och satte oss på stenar och blickade ut över vattnet, låter inte så fint men det var as fint! Måste visa sen. Efter det gick vi till scenen och kollade på allsång på skansen men det var inte så kul för vi såg ingenting.. Sen drag vi till stan igen och tog hamburgare på donken, sedan hem. Lyckad dag med roliga tjejer, nu måste jag sova puss!

ALLSÅNG


Nu är jag, Louise och Ida på Allsång på skansen woho! Hörs senare när jag kommer hem, ha en bra kväll, puss

I'M THINKING...


SVAR PÅ TAL


Hej du okända läsare får Sollentuna, titta man kan söka på ip-nret så får man upp vart du bor. Och varför skulle Marcus inte vara trogen? Har du dåliga erfarenheter av andra förhållande kanske? Om det nu är någon av hans ex så vet jag vem du/ni är så sluta kommentera anonym. Och om du vill mig något så skicka ett mail till mig på faebook bara istället för att vara anonym.

NO MONEY NO HONEY


Idag ska jag, Louise och Ida till staden och sedan vidare för att kolla på allsång på skansen. Jag har inga pengar nästan så får väl bara gå runt och skaffa insperation to you guys, visst låter det bra? Hörs lite senare! P.S. Rubriken stämmer rätt bra, men Marcus kommer hem imorn så då har jag en honey, yey!

GOOD NIGHT


Visst är min farfar söt? Ville bara säga det och att dom tog med min kära plattång som jag glömde där på släktträffen, my bad. Sov så gott

OBJEKTIV


Mitt älskade objektiv som jag velat haft i si sådär ett halvår är nu (äntligen!) mitt! Så himla nöjd med detta köp också! Kan zooma typ fyra gånger så mycker som det förra, standart objektivet som jag använt nu i tre år..

LADDAR


Nu ligger den lilla grejen och laddar. Så himla nöjd! Och är skit nöjd med objektivet också! Happyface på höööög nivå!

SIBA

Nu är jag 6066 kronor fattigare och ett objektiv + mobil rikare, yey! Mobilbloggar just nu så ni får se när jag kommer hem. Farmor och farfar har kommit till oss så ska väl vara social mot dom också, min lillebror fyller ju år!

TRÄSKORNA


HIMYM


Åt mina älsklings crepes nyss idag igen hehe.. Ska fortsätta kolla på HIMYM, är på season 2 nu woho! Jag vet att jag suger på att uppdatera, precis som ni suger på att kommentera, fin bild vavava? :)

GIVE ME SUN

Sitter på jobbet och hatar vädret, det är sommar ju! Summer means sun! Bajs väder, nothing else I can say (eh eh, Lady Gaga it is). Imorn fyller min större lillebror 14 år och jag ska köpa ny mobil yey! Alarmet funkar inte ens längre..

SEGDAG.SE


Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på How I met your mother-avnitt. Gjorde värledns godaste mat till middag åt mig själv, crepes, as gott! Nya mästerkocken? Haha. Mår inte så bra, fryser och börjar få ont i huvudet.. Ska fortsätta kolla på HIMYM (how I met your mother) nu, bye

FACEMASK


Ska gå och duscha och använda min andra ansikts mask + hår inpackning, ett mini spa för mig själv, sköööönt! Hope it works, see ya!

MORNING


Godmorgon. Är sjuk trött ändå somnade jag innan ett hehe.. Känns som jag måste fixa lite inlägg. Måste bara hitta insperation hm..

HOW I MET YOUR MOTHER


Har laddat ner säsong 1 av serien How I met your mother, ska börja kolla på den nu och senare ladda ner de andra fyra säsonger! Kram

FOOD

Gash, sitter och kollar på Gordon Ramsy, mat överallt! Jag är hungrig nu höhö.. Ska sticka och köpa mat med lillebror nu. Undra vad vi ska äta till middag..


I love you like a fat kid love cake, 2 months ♥


GONE


Yey nu har mamma, pappa och ena min lillebror åkt! Dom ska på släktträff i Finland haha (?) Och nu försvann min andra lillebror, helt ensam, feels nice sometimes. Idag ska jag nog städa och göra nödvändiga saker.
Uppdate: Ni ser ju hur vädret blir, dags att hitta på inomhus aktiviteter!

TÅNAGLAR


Hahahaha, varsegod att skratta. Målade tånaglarna, as fult haha.. Nästan pinsamt. Hatar att måla naglarna men a, värt ett försök. Nog om mina tår, det var jätte skönt med en spa-kväll, dock varmt i bastun! Haha, bastu på sommaren?! Måste börja ha inpackning oftare för mitt hår är så slitet.. Buhu :(

SPA EVENING


Nu ska jag och Ingrid ha en spa-kväll. Gud vad skönt! Bada bastu, ha på ansiktsmask osv, nice! Tips till er läsare; använd kaffe-sump som "body-skrubb", funkar sååå mycket bättre än body-skrubb på någon tub och det är much much cheaper!

LAUGH OUT LOUD


SWEETIE PIE


Ska rulla till Ingrid snart. Är helt tom, är inte trött, inte glad, inte sur, inte något. Wierd. Ingrid gör mig alltid glad. See ya

HIER



Som sagt, såg på SATC2 igår med Ida. Dock hade jag tydligen bokat biljetter till fel dag men samma tid, hehe, men vi fick ändå komma in? Självklart satt vi på andras platser så vi flyttade typ tre gånger men hamnde typ längst fram tillslut och såg på filmen iallafall, grym! När vi kom hem till Bålsta igen bytte vi kläder sen gick vi till Shell igen haha.. Kom hem kvart i två, mina fötter var helt döda. Gick säkert 2 mil om inte mer igår.

H&M


Har precis ätit frukost och läst den nya H&M katalogen, autumn season 2010. Det finns så mycket som jag skulle vilja ha men u ska jag spara lite iallafall.. Hehe.. Det är ju inte höst nu precis.

NITAR


Köpte nitar igår också från Panduro. Ska sätta dom någonstans men vart? Jeans skjortan? Jackan? Hmm.. Snyggt ska det bli! 10 st för 15:-, inte illa pinkat.

SATC2


Ska in till stan och kolla på SATC2 med Ida. Vi är något efter kanske? Aja whatever, bättre sent än aldrig som man brukar säga! See ya! Glömde publicera hehe, sitter i biosalongen nu yey!

BARCELET


Rotade fram det här armbandet för någon dag sedan. Ska egentligen vara ett halsband med någon grej hängandes längst ner, inte fint. Så jag virade det tre varv runt handleden, mycket finare. Or, what do you think?

GOLFBOLL


Ska och kolla på masters nu, en stor golftävling för er som inte vet. Vet ni hur mycket jag önskar att jag hade mitt nya kamera objektiv nu? Och ny mobil? På måndag ska jag sticka och köpa det. Måste kila nu, vi hörs!

NEW NEW


Ring - Glitter 90:-, skor - Vagabond 600:-
Lyckad tur in till stan, jag är kär i skorna (och ringen såklart hehe..)! Precis vad jag har letat efter hela sommaren. Dock förstår jag mig inte riktigt på mig det vita sträcket? Aja, bara måla över eller något haha.

PLAYSUITS


THE CITY


Om en halv timme ska jag rulla till stationen och åka till Stockholms stad med den här sötnosen! Ännu en Emma från dagis tiderna. Tycker ni det är jobbigt att hålla reda på två Emma från dagis? Om sanningen ska fram så fanns det tre Emma haha! Ha en bra dag, trots det molniga vädret! Men det är väl nu man ska göra saker som man inte orkar när det är 40+? Puss

GIORGIO ARMANI


Så. Jävla. Fin. Megan Fox och alla dom andra kan ju slänga sig i väggen. Och visste ni att hon är 91a?

JEANS


Mina (älskade) jeans skjortor! Den mörka (t.v.) köpte jag igår, 99 kronor som sagt. So worth it! Och den ljusare (t.h.) är från Lindex! Tänkte bara säga att dom är underbara och att ni också borde köpa er en eller två styckena hehe..

SEX EDUCATION


Nu ska jag sitta framför TV:n en timma. Ovanligt? Ja. Ska kolla på det nya programmet "sex education" på tv3 (22.00-23.00). Gör det ni också! Mycket tight. Bye

MODEKUNGEN.SE - LOVE


GOLFBANAN


Snart ska jag rulla till jobbet (golfbanan). Slutar 8, som sagt. Ha en bra eftermiddag/kväll fellas så hörs vi lite senare, har fixat massa nya fina inlägg bara till er, puss

SAME


Detta köpte jag på båten (kryssningen). Två likadana armband till mig och Marcus, visst är jag gullig? Hoppas det passar och att han tycker om det. Mitt har gått sönder lite (magnetlåset har lossnat) så jag ska gå till Ica och köpa superlimm nu!

JUST ME


Börjar jobba klockan halv 3, vad ska jag göra innan dess? Städa? Bada? Tvätta lite kläder? Sola? Promenad? Orkar inte umgås, ska vara med mig själv hela förmiddagen, me, myself and I, typ. Puss

KISS


A goodnight-kiss from me to you, *kiss*

SATISFIED



Tröjan är från Åhlens, samma som väskan. Köpte också en jeans skjorta (mörkare än vad jag redan har) från Gina för 99 spänn, rea! Köpte också en basic kofta från Zara, en stor svart tröja från H&M's killavdelning som ska användas som en pyjamas och så fick två ansiktsmaskar följa med också! I'm satisfied now, I think (?)


BAD UPDATE

Hola! Förlåt för dålig uppdatering men har varit i stan och Kista med Ingrid! Nu sitter vi på bussen till Jakobsbergs station för att sedan ta tåget till Bålsta. Mina fötter är helt döda.. Visar vad jag har köpt när jag kommer hem, puss!

XPERIA X10 MINI

 
Åt på golfglubben idag med några andra och Ludvig, som han heter, har en Xperia X10 mini så jag brövade den. Rätt lagom faktiskt. Funderar på att köpa den. Hmm. Ska köpa ny mobil och nytt kamera objektiv vilket fall!

EARRINGS


Hmm. Fortfarande osäker. Kommer jag använda dessa? Jag har aldrig riktigt förstått grejen med stor hängande örhängen men de här var rätt lätt och inte så breda. Kanske snyggt till min blåa långklänning? Måste testas!

RAIN


Kom precis hem från jobbet. Feels good to say that. Nu ska jag städa mitt rum och inte göra så mycket mer denna dag. Det regnar och jag är trött men vi får se, man vet aldrig!

WATERMELON


Har varit med Ida hela dagen. Först åkte vi till Barkaby, Ida köpte en kamera. Sen åkte vi till stan och lulla runt där. Mys. Sen åkte vi hem köpte melon och annat gott på Ica så satte vi oss vid vattnet och käkade det och snacka. Very nice! Är grymt trött så god natt på er

THE CRUISE















Det började med väntan på att båten skulle gå. Sedan mat och stek på soldäcket. Där var det ett par killar (bild 3) som ville att vi skulle pussa på deras bröst haha. Såg på någon show sen - sängen! I Tallin gick vi runt i ett köpcentrum och käka glass och kikade runt. Inte så roligt för dom tog inte euro.. Så vi gick tillbaks till båten och sov middag hehe! Efter det blev det kort spel, mat och så spelde vi bingo. Jag vann en ny kryssning, yey! Sedan njöt vi bara av solnedgången, fin va?


HOME SWEET HOME

Hello fellas! Saknat mig? Sitter på bussen på väg hem nu. Blir bild bomb när jag kommer hem, you like? Ha det bra så länge, puss

UTSIKT

Sitter på soldäcket och njuter av värmen med en kall cola i handen. Hakonamatatha, livet leker! Allt som saknar nu är ni bebis som är i Portugal. Längtar tills han kommer hem. Byebye fellas!

@ BÅTEN

Sitter här på båten och väntar på att den ska gå. Varmt och skönt! Är fortfarande yr, fattar inte varför, suck. Båten går kvart i sex då blir det mat, yeah! Kramis

LMFAO


Sitter och lyssnar på Yes - LMFAO och försöker packa. Varför är jag så yr?! Måste dricka, adios.

PASS


Vaknade för ca 10 minuter sedan. Herregud vad jag är yr.. Kommer säkert glömma packa ner massor till kryssningen bara för det.. Men har iallafall plockat fram passet så jag hoppas jag kommer ihåg att packa ner det. Kanske borde äta frukost, inte för att jag är hungrig/sugen på mat men aa.. Sen blir det iallafall duschen! Puss

SÖT PRICK


Har vandrat genom hela Bålsta med Ida nu på kvällen. Shit asså mina hälar.. Borde kanske sova snart så jag kommer upp någon gång, kryssning imorn ju! Natti

SKYPE

Sitter hemma hos Marcus och pratar med honom i skype. Det hackar jätte mycket menmen.. Ska snart äta sen ska jag hem till Bålsta igen och umgås med Ida lite!

KRÄGGA


Ska ta tolv bussen till krägga för att bada med Marcus familj again! Jag gillar att umgås med dom för er som tycker det är konstigt eftersom Marcus inte är hemma. Svärmorspoäng? Oh yes! Ha en bra dag!

TORR


Har varit hos Andreas hela dagen och badat i poolen, as skönt! Runt tio tog jag och Ingrid en promenad fram och tillbaks till centrum. Nu är jag lagom trött och min hud känns lagom torr.. Ska nog smörja in mig och sedan dejta kudden! Förensten, bilden, hur lyckas man? Photo by me


KRYSSNING


Glömde säga förut att jag ska på kryssning till Tallin med Anki och hennes mamma (hehe) onsdagen den 14/7 - 16/7. En kort tripp men bara så jag har något att göra nu när Marcus är borta. Byta väggar för omväxlings skull. Ska bli riktigt kul!

CLOUDS


30+ grader och molnigt är dagens väder. Hmm. Jag som gillar sol?! Aja, ska bada hos Andreas iallafall! Väntar bara på att Niklas ska sluta jobba.. Ska väl äta lite lunch innan, tjingeling!

BUSTIER


Till höga shorts. Jeans eller färg, it dosen't matter. Jag skulle nog inte trivas i dem men gud vad det är snyggt på andra! Ca 200 & 400:- från Topshop.

NATTFJÄRIL


Det här var min kompis i natt. Herregud vad varmt det är på nätterna, jag dör! Ligger och svettas hela nätterna bara för att det är så varmt. Och jag vill inte ha fönstret öppet på kvällarna för då kommer det bara massa mygg in, hatar mygg!

NATTMUSIK


Från och med Du - Oskar Linnros


@ GOLFBANAN

Är på golfbanan och går runt med min lillebror. Åt jätte god middag! Åh det är så fint här! Varför tog jag inte med kameran? Ångest..

SUN OH SUN


32 grader i skuggan, gissa vart jag har varit hela dag? Ni som gissade på stranden - correct! Så himla skönt och svalka av sig varje kvart och inte ha nära måste mer än att äta när man känner för det! Nu ska jag till golfklubben och äta, bye 

SUNDAY


KHAKIGRÖN


Köpte denna mysiga kofta idag! Från bikbok 299:-, i love it! Finns en likadan aprikos färgad för er som gillar den färgen bättre.

MOBILBLOGGAR...

...från tåget! Har städat och bytt sängkläder hela dagen. Är helt slut, det är nog p.g.a. värmen men vad ska man göra? I like it hot! Ska iallafall till stan nu och möta upp Veronika och Malin, busfrön! Hoppas ni har solat mer än vad jag har gjort. Ha en fortsatt bra dag! Pussar

NEW STUFF


Silver ringen som föreställer något ödledjur är från Ur&Penn, resten från Hennes & Mau. Hittade äntligen en bikini som var helt ok! Finns inga numera så jag får spara mig till nästa år.

DOVE


Smörjde in mig med det här nyss! Nu ska jag ut och lägga mig och läsa en bok. Är så himla trött. Sover inget på nätterna, ligger bara och kallsvettas. Fan ta dig mens. Hejdå

KISTA ALL DAY LONG


Har varit i Kista idag hela dagen med Marcus lilla syster. Har haft jätte kul! Förutom när hon gömde sig två gånger haha, höll på att dö.. Vi tittade iallafall på bio, Eclips! Jätta bra film men jag längtar redan till nästa.. Köpa lite saker som t.ex. linnena på bilden ovanför. Älskar't!

BRO HOF


Snart ska jag och mamma och till Bro Hof och äta brunch. Jag ska bara blåsa och platta håret, duschade nyss! Bästa jag börjar.. Pussar!

Uppdate: Lamm för 118:- som inte smakade så bra, it was not worth it..

GONE GOLFING

Idag har jag badat med Marcus mamma, lillasyster och låtsas kusin. Själv är Marcus i Spanien, fusk.. Älskar att spendera tid med hans familj, dom är så söta! Åkte hem runt fyra. Sedan kom mamma och hämta med runt halv sex så åt vi mat på golfbanan, jag åt cesarsallad mumma! Sedan slog jag lite bollar på ranchen, mamma och pappa tycker jag ska börja spela igen, aldrig.. Nu sitter jag och pratar med bebi på Facebook och ska fortsätta tills han måste gå, saknar honom så mycket! Godnatt fellas

.


!



FILMTIPS


My sister's keeper, mitt filmtips till er. Har inte blivit så rörd som jag blev när jag kollade på den här filmen. Grymt bra!

O M G


Birdskulls, crosses and feathers. Omg, jag dör. Ge mig. Rubbet! Ni hittar dom här snyggingarna här; Fashionology.nl. Jag smälter..

STRANDEN

Ligger på stranden och njuter av solen med Ingrid, Niklas och Micke. Fan vad det är skönt! Ska nog ta en glass snart..

KVÄLLSDOPP


Tog ett kvällsdopp med Niklas, Andreas och Micke. Kallt och blåsigt var det. Inge kul alls. Men vi körde på annan underhållning, hehe. Undra vad jag ska göra imorgon.. Bada om inget annat! Sov gott


BILDER FRÅN IGÅR









KORV

Hola! Sitter på jobbet och tar det lugnt. Typ var 9e minut kommer det nytt folk som ska köpa ''en korv och en kopp kaffe tack''. Mina standard fraser blir då: grillad eller kokt? Mörkt eller ljust bröd? Sådär, det blir 30 kronor tack. Och så håller det på i 5,5 timmar. Rätt bra sommarjobb faktiskt!

SLÄKTTRÄFF

Är nu mera hos min farmor och farfar och är så släktträff. Har ätit sill i stora lass, gått tipsrunda och gassar i solen. Fasen vad varmt det är! Jag vill bada.. Ska hem ikväll igen för jag jobbar imorgon, ska upp typ 8, börjar 9..

I'M IN!


Jag kom in! Skönt. Visste nästan att jag skulle komma in. Ser ni siffran 145? Det är lägsta intagnings poäng. Jag har 280, nästan det dubbla. Feels nice! Nu ska jag till stan och möta upp min kusin, ha de' bra

BEFORE/AFTER








Vad tycks? I'm in love! Älskar mitt rum så himla mycket. Litet men mysigt. Det som saknas nu är en ny taklampa, om jag nu ska ha en, kanske råkare ha ner den också haha..


FLAGNAR


Om en timma si så där ska jag till stranden och bada med gulleputtar! Idag är det varmt men imorgon ska det bli ännu varmare, herregud vad det luktar sommar nu! Ska på släktträff imorgon, längtar! Älskar min släkt. Sitt inte inne och löka framför datorn nu läsare! Gå och och få lite solbränna! Puss

P.S. Jag flagnar väldigt mycket på min vänsta axel, not good..

BARNVAKT

Hola. Sitte barnvakt just nu. Är helt död. Håller på att somna framför tv:n varannan sekund.. Vill sova..

BORSTE


Jag älskar att alltid ha en borste/kam med mig. Håret känns mycket fräshare och snyggare om man borstar bort tovor osv. Det blir lite som ett beroende efter ett tag, antar att det är mer positivt än droger och annat. Så ett tips till er från mig: ha en borste med er vart ni än går!


MY SUPER SWEET SIXTEEN














Vi gick till Andreas typ vid halv fem. Då hoppade vi i poolen direkt! 31 grader ohlalala..! Sen efter ett tag började vi med maten. Vi grillade fläskfille, kycklingfille, bacon, svamp, lök och paprika. Åt så mycket så jag såg gravid ut efteråt, så himla gott! Efter det blev det film. Haha jag höll på att pissa på mig haha.. Sen grillade vi marshmallows, mumms! Sist tog vi ett kvälldopp i poolen runt tolv, så skööönt! Varmare i poolen än luften typ! Kom hem lite innan ett. Tack igen Gustav, Ingrid, Niklas, Micke och the man Andreas som lät oss vara där! Grymt lyckad födelsedag!!!


EXHAUSTED


Har haft en underbar födelsedag! Är helt slut och ska därför sova nu. Laddar upp bilder osv imorgon, tålamod! Sov gott

RSS 2.0