Dresses

Hello fellas! Är just nu och friar mina fina vänner Lenny och Emma med massa snygga brudar! Köpte en jätte fin klänning i London och tycker numera klänningar är hur snyggt som helst! Dessa två skulle jag jätte gärna vilja ha hängandes i min garderob. Blir nod nästa in köp när jag har pengar! Ha en bra fredag!
P.S. klänningen t.v. är från H&M och t.h. från Nelly! D.S.

Bjuder på en låt

Veronica Maggio – Snälla bli min
Älskar hela hennes nyaste album! Behövde bara säga det. Nu ska jag sova! Godnatt

Where are you?

Hej snyggingar! Har inte uppdaterat över helgen för att jag var i London if you remember? Och det var underbart! Fint väder, bra shopping och god mat! Bilder kommer senare när jag kommit på/skaffat nytt lösenord på min dator hehe, smart tjej.
Idag körde jag lite fys med snygga brudar! Sprang 4,4 km, gogo! Dock tycker jag att vädret här i Sverige kan bli lite bättre. Vart är du sommar? Nu ska jag duscha, puss!

Eyeglasses

Hej snyggingar! Som ni ser är jag också numera en officiell medlem i glasögon-klubben! Ville bara meddela det och säga att bätter bild kommer. Hämtade ut dessa idag nämligen! Nu ska jag byta om och dra till stallet. Puss!

Window

Hej sötnosar! Idag har det varit en rätt bra dag faktiskt förutom att vädret sög. Vart försvann sol och +20 grader?! Aja, får hoppas på bättre sol till helgen helt enkelt! Idag skrev vi nationella i matte B. Gick helt okej! Sen när jag kom hem städade jag mitt rum, tvättade lite kläder och åkte sedan och fysade med snygga brudar! Livet leker just nu och på fredag åker man till London. Längtar så j*vla mycket!!!! Pussar

Give Me Everything

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything
Hej fellas! Hehe känns som jag tog en liten paus från bloggandet här ett tag! Men förklaringen är att internet inte funkade förra helgen eller den här wtf? Och på vardagarna hinner jag knappt. Men, idag är jag ledig, feels nice! Har varit i stan och köpt nya svarta byxor då båda mina har gått sönder samtidigt (?!). Måste plugga massa matte idag då vi har nationella imorgon, + fysik, prov på torsdag. Sen drar jag till London på friday! Tre dagar kvar liksom?! Vi hörs, kisses

Sjunde maj

Hej fellas! Gårdagens shopping blev jätte lyckad! Hittade massa fint, de som är på bilderna plus en bikini. Ska beställa en till bikini typ idag kanske, Malin och jag ska beställa tillsammans tror jag om hon fortfarande ska ha! Älskar verkligen allt jag köpte igår! Nu längtar jag bara till London den 20 maj. Åååhh. Men nu ska jag städa rummet. Puss!

Vill du ligga med mig då

Eric Amarillo – Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)
Hello fellas! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hade datakunskaps-prov sista timmen, as lätt! Sitter i alla fall nu och lyssnar på låten över och massa andra! Ska iväg till stallet om en halvtimma. Är sjukt trött men känns som jag alltid är det efter skolan! Aja, puss!

Linnen

Hej sötnosar! Ännu en onsdag har passerat. Idag var det engelska nationella, den skriftliga delen. Kändes bra men man vet ju aldrig. Dagen flöt på rätt bra faktiskt! Dock är de som sagt rätt mycket nu på slutet, man blir riktigt skoltrött..
På fredag blir det nog i alla fall stan! Är sjukt taggad på shopping! Älskar dessa linnen (från Topshop), skulle kunna köpa alla färger haha. Nu ska jag stänga av, ny dag i morgon, natti!

Shorts

Hello fellas! Idag är det måndag. Ny vecka alltså! Dock inte så bra väder så sitter och dreglar till dom har finingarna. Vill verkligen ha sommar och sol just nu!
Annars är läget rätt full späckat. Mycket läxor/prov, bland annat nationella i engelska, franska och matte, körigt! Nu ska jag skriva lite svenska och sedan dra vidare mot träning. Puss!

May 2010

Idag har jag haft den här bloggen i 1 år! Tänkte inviga maj månad med en tillbaka blick i arkivet.
Klädde mig i shorts. Åkte till Paris med franska-gruppen. Vandrade med skolan. Hade spex. Njöt av vårsolen. En bra månad kan man nog säga!

RSS 2.0