GIVE ME SUNSHINE


Ingrid är något sen.. Men här har ni en bild på dagens kläder! I love rings. Mamma och jag käkade lunch på golfbanan idag och så började det regna.. Hoppas på mer sol så blir det roligare att bada idag!

SIXTEEN


YEEEEEEY! Fyller åååååååår! Happy, happy, happy är jag just nu! Idag är det min dag och idag ska jag njuta extra mycket. Ingris kommer vi två och hjälper mig lite med massa grejer, vi ska till Andreas och fira mig idag, FAN VAD NAJS DET KOMMER ATT BLI!

RINGS


Detta hittade jag på Lindex när Ingrid var på centrum. Ingrid var så snäll och köpte dem åt mig som en tidig födelsedags present! Vet inte hur länge jag har letat efter såna här. Tack igen Ingrid!

TÅRTA


Ikväll har jag fått presenter, umgåts, torkat bort sand från Edvins mun och ätit jordgubbs tårta. Har haft en "mini-födelsedag" eftersom alla jobbar imorgon på dagen och på kvällen ska jag umgås med mina homies! Haha. Får presenter av mamma och pappa imorgon, längtar..

MOT CENTRUM

Ska cykla med Ingrid till centrum för att inhandla massa saker till imorgon, min födelsedag, wiohiiioooooo! =D Har bråttooooooom, så vi hörs sen! Puss

PICTURES FROM TODAY




WALK


Har haft en jätte rolig och trevlig dag idag! Efter vi hade badat i ca. 3 timmar (ja, vi gick upp i mellan åt..) gick vi och spelade lite tennis! Nu ska jag och ta en promenad med Ingrid, caiiiiooooo.

THE BEACH


Idag ska jag, Niklas, Gustav, Ingrid, Jossi, Marco och Micke badaaaaaa! Kommer bli asnajs. Och tar med kameran, ofc. Älskar sommar och sol! Njuter som f*n.


MY LOVE


Happ. Nu är han påväg till Portugal. Saknar honom redan.. Han vet inte ens när han ska åka hem, typ 2 veckor, hade inte känts lika ensamt om hade hade ett datum att längta till.. Behöver göra något varje sekund och varje sak jag gör drygar jag ut så att tiden ska gå, då är det några timmar/minuter/sekunder mindre kvar tills du kommer hem. Kvällarna/nätterna är värst.. Iloveyou

27:E JUNI










Älskar bilden med Gustav och fåren haha. Ser ni ena fårets röv? Bajsig som satan, tummen upp liksom! Jätte rolig dag och jag har nog blivit lite brunare.. Hihi. Dock dog min kamera precis efter vi hade badat.. Glassen va as god! Mmmmm, I'm lovin' it. P.s. Idag har jag bott i min bikini. Skönt.


HOME


Ska ladda upp bildet från idag men först måste jag ta tag i det här.. Råkade ha ner min taklampa imorse när jag skulle bädda sängen. Smidigt värre!

PÅ SJÖN

Mobilbloggar direkt från sjön! Idag ska jag bada, bada, bada, äta glass, bada, umgås och bada ännu mera! Gustav somna precis, sittandes, i en båt, på sjön haha.. Ha en bra dag och njut av vädert! Puss

YESTERDAY


Efter en jätte trevlig och rolig kväll igår (!) så följde jag med Marcus hem och sov hos honom. Sista natten på två veckor eller mer jag kommer sova med honom.. That sucks..

21:04

Hello fellas! Ligger just nu och kollar på Tom & Jerry med Marcus lillebror. Vi har ätit mat, badat, spelat fotboll, ätit mer mat och haft jätte kul! Snart blir det efterrätt, mumma!

MIDSOMMAR


Idag är det midsommar. Ska till Andreas snart och fira dagen med älsklingens familj, Andreas (ofc!), hans pappa och några fler. Ska dit klockan ett så ska snart blåsa håret osv, har fler duschat, skönt! Ni får ha en underbar dag så hörs vi lite senare! Jag kanske mobilbloggar lite snabbt direkt från matbordet, vi får la se.. Puss

TIPS: BYXOR


För er som vill ha snor tajta, sköna och halvhög midja ett tips till er; köp jeans från Urban Outfitters! De kostar dock kanske lite mer än vanliga jeans från t.ex. H&M eller Gina men det är klart värt det! De svarta kostade, som sagt, 500 kronor dock tror jag de jenas-färgade jeansen kostar lite mer.. Men helt klart värt det! De är sköna och håller längre än så kallade Gina-jeans..

MOT JOBBET


Sa nyss hejdå till Marcus så nu ska jag cykla till golfbanan och göra lite nytta. Slutar åtta idag då, tur att det börjar bli varmt så jag slipper frysa på kvällen. Älskar sommaren!

23:E JUNI


SAND


Idag har jag umgåts med Marcus familj. Hjälpt hans lilla syster att göra tårta eftersom hon fyller år idag. Vi var också och badade, jätte skönt! Måste göras i repris någon gång fram över, det är ju ändå sommarlov! Marcus kommer snart till mig för att sova här. Känns lite som jag bara pratar om honom hela tiden men vad ska man prata om ifall man varit med honom de senaste 24 timmarna?

LEAF


Sitter hemma hos Marcus och väntar på att Sims 3 ska laddas klart, hade tydligen laddat ner någor extra paket och inte sims 3, smidigt.. Ska gå och kolla vad grabben håller på med, vi hörs!

CLOTHES


Långklänning från Gina Tricot, 199:-


Outfit uno: Linne Mango, 149:- (REA) Byxor Urban outfitters, 500:-
Outfit dos: Tröja Monki, 100:- (REA) Shorts Monki, 249:-


Köpte också strumpbyxor, vanliga svart och såna med prickar på, alla mina hade gått sönder.. Och en tygpåse från H&M, genom den stödjer jag Unicef!


SWEET


Söta Emma igår! Nu ska jag blåsa håret, plocka undan på rummet och ta lite bilder på kläderna. Köpte en ny plattång igår, som present till mig själv. En från Babyliss, gick på 400 spänn.

HELT SLUT


Som rubriken lyder, är helt slut. Idag har jag: gått, gått och gått ännu mera. Har iallafall spenderat, som jag lovade! Ska visa er imorgon men nu nästan skriker sängen att jag ska gå och lägga mig. Sov så gott

SEXBOMB


Nu ska jag till stan och träffa min sexbomb Emma! Saknat den bruden! Och massor av affärer har rea, spendera blir dagens ord. SPENDERA MERA!

THE SIMS 3


Försöker ladda ner The sims 3 men det tar så lång tiiiiiiid! Ska väl försöka sova istället. Pussar

FROKENBITTERFITTA


Jag bara älskar denna brud! Älskar hennes sätt att driva runt med folk fast ändå inte säga något dum som skapar sk "blogg-bråk". Bitter? Nej, bara ärlig. Och jävligt jobbig. Min nya idol, typ. Ops, glömde skriva vem jag pratade om men såklart är det; http://frokenbitterfitta.devote.se, enjoy


EGO GIRL

Dagens citat: ''Man föds gråtande bland leende människor. Man dör leende bland gråtande människor'' - Carolina Gynning. Sitter på jobbet och läser ego girl, Carolina Gynnings berättelse om sig själv och sitt liv. Riktigt intressant faktiskt!

RANDOM PICTURE

.
Sov hos Marcus inatt. Ska jobba idag så pappa kommer och hämtar mig runt två.. Nu vill Marcus att jag ska komma till honom, han ligger i sängen och halv sover haha. Puss

DINNER GUESTS


Ska ner och snoppa jordgubbar snart, haha snoppa?! Ska äta massa grillat, mumma.. Hare'

WAKE UP


Sitter och tröst äter ett halvt kg godis. Mår inte så bra. Marcus vill inte vakna och jag saknar honom mega mycket.. Vakna Marcus, vakna.. :(
Uppdate 10 minutes later: NU vakna han..

MAGAZINES


2 SOLO, Sofies Mode, Chic och Glaze blev mitt tidfördriv under dagen. På grund av regnet var det nästan inga som spelade golf = inga kunder till mig.. Ska jobba på söndag igen och då är det tävling så jag hoppas på mer arbete. Ja det låter lite sjukt men det blir lång tråkigt att bara sitta och göra ingenting i timmar.. Nu blir det kvälls-promenad med Anki

SPIDER


Hade en fin gäst imorse på väggen. Nu mera kryper den runt på fönstret. Hur kom den in kan man ju fråga sig själv.. Ska iallafall iväg till statoil snart och köpa mig en tidning eller två. Idag blir det jobb i golfbanans kiosk och i och med dåliga vädret kanske det inte kommer så många så jag får underhålla mig själv i 5,5 timma. Puss på er

ÖNSKELISTA


Plattång, objektiv (18 - 105 mm), svart byxor (OBS, snor tajta!!!) och pengar står högst upp på min önskelista. Fyller år om mindre än två veckor. Längar!

MIRROR


Tänkte bara visa er min spegel som sattes upp i mitt rum för någon dag sedan. I love it! Den är 160 cm bred och typ 60 cm hög, man ser inprincip hela rummet om man står och tittar sig i spegeln (bilden). Nu är det bara några krokar som ska upp och lite kuddar som ska köpas sen är hela rummet färdigt! Kommer före och efter-bilder när det är 100% klart! Nu ska jag till stallet

MONKI SALE


Fiiiiiiiiiiiint! x 1000. Vill in till stan nu.. Shoppaholic, nejnej! Nu kommer Ingrid. Njut av dagen people

GREECE


Säger godnatt med denna bild. Grekland i maj 2009 med Fisen. Åh vad jag saknar värme, komsi komsi solen..

RIDNING

Hello fellas! Om fem minuter ska jag hoppa upp på hästen och rida fettet av mig. Har varit hos Marcus större delen av dagen. Ska tillbaks till honom efter jag har ridigt! Och föresten, mormor och morfar har åkt hem, äntligen.. Men ha det så bra, pusspuss

POKER


Har haft poker kväll med Bebis, Niklas, Gustav, Patan och Andreas, riktigt j*vla kul var det, tack! Nu ska jag och Marcus kolla på en film sedan sova. Sov gott och dröm sött läsare!

BUBBLE STRUGGLE 2


Har spelat detta spel hela morgonen. Jag är lite geekig ibland hehe. http://snabba.skojspel.se/bubble-struggle-spel.html, för er som vill spela! ;)

MOVIE

Mobilbloggar direkt från Fisens säng! Vi ska precis kolla på filmen Juno snart. Kollade på Bruno nyss, haha! Vi hörs

NECKLACE


Fick detta av mami som "duharnugåttutnian-present". Hänger perfekt i min urringning! Tack igen mami ♥

IKEA


Om en kvart bär det av till IKEA i Barkaby, kanske ses vi där? För er som inte är där så hörs vi lite senare, ha en bra dag pusspuss!

BILD: SKANSEN


Det var jätte trevligt hos Marcus låtsas pappas bror! Haha låter som en tanta, "jätte trevligt" hahaaha. Åkte hem till honom sen och såg på Mr. Beans semester som gick på tv. Sen låg vi och pratade i sängen tills papi kom och hämtade mig. Min pojke är så söt! Imorgon ska jag till IKEA och köpa lite saker till mitt rum, yey!

MAXI-DRESSES


Vill ha en. Att springa runt med på midsommar. Enkelt, snyggt, behagligt - långklänning! Nu ska jag på middag, ha det bra!

VÄNTAR


Har precis vaknat upp ur min dvala, ätit frukost och nu sitter jag här. Jag sitter här och väntar på bättre väder, bättre tider, bättre umgänge (bara min mormor och morfar som är hemma + jag..). Ska nog leta maxi-dressar nu. Ciao
Bild: Fotbolls matchen mellan elever och lärare (killarnas).

EGOIST


Fick 8 mvg, 8 vg och 1 g. Som förra året. Det suger rätt hårt att hon sänkte mig i musik och så frågade jag varför så svarar hon att hon trodde att jag hade det förra terminen, hålla jag har haft mvg i musik sen vi började få betyg?!?!!?! Kärring. Ska ringa och klaga. Fick iallafall ett diplom för klassens "kompis", kul :) Efter att ha kollat på Marcus avslutning (vi hade inte samtidigt) åkte vi hem till mig käkade tårta, såg på the ugly truth och åt grillat! Runt halv sju åkte vi hem till honom, köpte Ben&Jerry's på vägen dit, mumma.. Det var allt från mig, natti!

P.S. JAG ÄLSKAR DIG


Ska lägga mig och läsa denna bok. Boken är bättre än filmen för er som har funderat! Föresten, mormor och morfar är här.. Och jag saknar Marcus.. Sov så gott på er

PARIS - DAG 4




Denna dag innebar; lång sovmorgon, sista hotell frukosten, ännu mera shopping, lång väntan på flygplatsen, många skratt i bilen hem från flygplatsen. Sov skönt den natten med! Resan är ett minne för livet jag aldrig, aldrig, aldrig kommer att glömma!


FLOWER POWER


Idag var det sista gången jag satte min fot i futurum skolan. Faaan vad skönt! Imorn är det skolavslutning i kalmar kyrka sen sommarloooov för hela slanten! Känns grymt skönt. Klar med grundskolan efter 10 år! Nu ska jag till stallet, puss

AFTER DINNER


Efter middagen, som vi inte åt, åkte Marcus och jag hem till mig och åt istället. Sen gick vi ner till stranden en stund. Imorgon blir det inte mycket till skola de heller men ska iallafall vara där klockan nio!

CYKELTUR

Cyklade till stationen och mötte Marcus. Nu sitter vi på bussen hem till honom. Han läser tidningen och leker smart.. P.s. bytte till mina svarta långa byxor i sista sekund. Ha det bra!

KLÄNNINGAR


Två klänningar. Samma modell. Olika mönster. 99 rikstaler från H&M Divided. Perfekt till sommaren! Ska nog ha den övre till skolavslutningen.


PROJEKT


Har klippt av ett par gamla leggings. Har jag lyckats? Tröjan är ny, från bikbok 149 rikstaler för er som undrar. Detta tar jag på mig till niornas middag. I like

TIERD

Fick sluta i stan klockan två. Ingrid och jag knallade runt till sju. Tog kvart över sju tåget hem. Fick gå hem från stationen eftersom det inte gick någon buss, ca 2 km. Sen när jag kom hem var varken mamma eller pappa hemma. Dom var hos Anki. Jag gick dit och så åkte dom hem precis. Stannade kvar och åt och pratade lite eftersom Anki fyllde år! 40 år till och med, den tanten haha! Köpte lite saker som jag kan visa imorgon. Puss, sov så gott!

NAGELLACK


Jag vill också kunna måla mina naglar i fina färger. Dock har jag inga naglar och inget tålamod. Jag är avis på er som kan..

MUST HAVES

Transparent skjorta (helst svart och vit). Bustier. Bikini (x2). Klänningar. Loose fit linnen. Stora halsband. Och en knokk-klocka! För hoppningsvis har jag cirka 1600:- (annars endast 1000:-) att spendera imorgon. Fast lite måste jag ju ha kvar! Kommer inte in på Hm's sida där en del av dessa grejer finns..

MOT SKOLAN

Kort dag idag, skönt!

BAKA KAKA


Marcus och jag prövade att baka Glace au four, det gick inge bra. Haha. Gjorde middag själva också, nyblivna mäster kockarna! Börjar egentligen halv tolv imorn (!) men ska åka till skolan lite tidigare och ha extra bild. Vill gärna göra klart min bild fast den inte ens är fin.. Höres

THE PROM


Jag och Sophie
Fick gå med Marcus. Jag blev glad, kvällen blev lyckad. Roligt folk vid de bord vi satt vid. Jag skrattade, alla andra skrattade. Hoppade som en galning till musikens bas, sitter fortfarande och små dansar för mig själv. Tips till er som ska ha bal: Ha inte högklackat! Jag var smart och tog snygga gladiator skor medans alla andra klagade på fot-ont. Efteråt drog Marcus och jag och bytte om. Sedan ut i mörkret. Sprang från polisen, dansade yoghurt dansen och njöt av friheten. Peace

PARIS - DAG 3







Besökte Notre Dame (HAHA Linus, fin bild). Gick sedan och kollade på några figurer, fick ingen bra bild. Sen gick vi och shoppade + åt på donken + åt på starbucks! Hehe.. Efter det gick vi och kollade på operan. Drog hem en stund och gick sedan ut och åt middag i väntan på att det skulle bli mörkt så vi kunde se Sacre Coeur när den var upplyst (sista bilden).


SONGS


Nightcrawlers - Push the feeling on


Blur - Song 2

Anki och jag satt och lyssnade på massa gamla låtar igår kväll. Kan ni dom här två?

PROBLEM


Ska fixa hår och smink om mindre än 4 timmar. Jag vet inte om jag vill ha utsläppt eller uppsatt, i-lands problem.. Hoppas hon jag ska fixa håret har något förslag. Ska ha på mig klänningen och allt när jag går dit så hon ser vad som passar. Beslutsångest.

BILD: VANDRINGEN


Spenderade kvällen hos Anki. Mycket mysigt. Jag ska gå på balen imorgon, var väldigt upprörd och besviken när jag skrev det förra inlägget. Hoppas jag får gå med Marcus seriöst.. Ska sova nu och sluta tänka så mycket, sleep tight!

KUK


Jag är inte glad. Skiter i balen snart. Allt går åt helvete för mig idag. Hejdå

YR


Herregud vad jag är trött. Är yr också.. Marcus och jag badade idag! I märlaren hähä. Men nu ska jag nog sova.. Natti

LOST

Sitter och göttar mig i solen här i Stockholms stad. Sanna, Ingrid och Jossi har tappat bort sig så vi väntar... Har vandrat runt i gamla stan och svarat på massa frågor, tjilltjill!

BLOMMIGT


Idag känner jag mig sommrig. Blommig tröja och jeans shorts. Nu bär det av till skansen med skolan! Have a nice day

BILDER: VANDRINGEN
















Gick 2,4 mil på två dagar med över 10 kg på rygg. Skavsår på alla tår, hade sex blåsor och ett köttsår på fötterna när jag kom hem.. Men, we made it! Lite solkysst blev man också, alltid något positivt!


PARIS - DAG 2
















Vi började dagen med att besöka louvren. Såg Mona Lisa! Och några andra konstiga skulpturer. Sedan gick vi längs en stor gata vars namn jag inte kan stava (franska är krångligt..). Vi gick till triumfbågen fast vi gick inte upp i den då, vi gick upp trapporna senare på kvällen. Iallafall, efter att ha tittar på triumfbågen bestämde vi oss för att åka till shopping stället! Var där i 2 timmar och sedan var det föda som stod på schemat, pizza åt vi, mumma! Tog metron till triumfbågen igen och, som sagt, gick upp i den. Verkligen värt det! Sist på schemat var att se eiffeltornet upplyst, as grymt! Verkligen något att se.


SMHI IN MY HEART


Låter bilden tala för dig själv. Säger bara en sak - imorgon drar jag på mig shorts!

GLADIATOR SKOR


Idag har jag; ätit min första glass för i år, solat med Ingrid, invigt mina gladiator skor, ätit pizza utomhus (!) och bara njutit av att sommaren äntligen är här! Och det är bara 4 veckor kvar tills jag fyller år.. WIHI

PIZZA MED LILLEBROR

Gott!

FÖRSTA JUNI (!)


Hade friidrottsdag idag. Var jag med? Nej. Hatar sånt skit. Och så har jag ont i vristen. Var iallafall där, fick en järnpinne i huvudet så nu har jag ett fett blåmärke på huvudet (y) Är hos Marcus nu. Är skit trött och hungrig haha, <maaaaaaaaaaat333333333

RSS 2.0