GASH, VILL HA...


BRACELET


Köpte ett nytt armband idag, och en ring men den kommer upp senare i veckan. I love it! Eller aa, älskar båda! Köpte armbandet på en affär här i Bålsta, gav 150:- för det, så värt de. Vad tycker ni om bilden? btw Tagen med min mobilkamera, rätt bra kamera på den!

BLACK LEAFS


Kom hem från skolan för ca en timma sedan. Egentligen slutar vi 11.15 på tisdagar men vi hade någon temadag, har det imorn också. Hade någon debatt i två timmar. Fyfan vad tråkigt.. Men med Malin och Nattis blir allt rolig yey! Nu ska jag faktiskt städa mitt rum, sa de förut men orkade inte då haha, pussar!

21:52

Snart ska jag sova. Är trött som vanligt. Gick med mami på vattengympan, köttade som en galning! Är fett sugen på att ha fiskbensfäta imorn, undra hur jag ska lösa det här.. Jaja, ska plocka upp simgrejerna sen sängen. Natti!


RED AND WHITE


Nu är jag hemma. Har ont i huvudet och är as trött. Längtar redan efter helgen.. Måste städa och plugga lite engelska ska nu, eller snart. Skriver senare!

AFTER WORK


Helloooo. Efter jobbet kom Hampus och hämta mig på sin coola moppe. Sen åkte vi till Lucas, spelade guitarhero, snacka osv. Han klyvde ved också. Sen, runt åtta, åkte vi till Infra och käka pizza! Sen blev det att åka hem. Duschade och nu sitter jag här. Mätt och belåten men något trött. Ska lägga mig inom 10 minuter. Behöver sova. Imorn är det skola.. Godnatt

MASCARA


Yes, ni ser rätt. En mascara! Jag som aldrig användet smink. Men jag fick ju massa presentkort på kicks av mina bröder när jag fyllde år så jag tänkte varför inte? För mig duger den iallafall, inge märke här inte!

MÅS


Nu sitter jag på jobbet och pluggar lite engelska faktiskt. Engelska gramatik. Usch. Marcus får hjälpa mig jag är så dålig på engelska.. Ska fortsätta försöka och fortsätta jobba. Hörs lite senare! Pussar

BILD: SKANSEN


Somnar snart. Framför datorn. Så trött är jag. Min dag: jobbade till halv tre. Åkte hem sen åkte vi igen typ kvart i fyra till något stället. Svårt att förklara men vi käkade middag med massa andra familjer. Jätte tråkigt. Jag frös ihjäl, ska fan köpa vinterjacka snart och ta på mig vantar imorn..

IKEA KATALOG


Satt och läste IKEA katalogen för någon dag sedan. Fett inspererad man blir, vill bara flytta hemifrån och börja inreda som jag vill ha det! Jag tycker att vi ska göra om undervåningen är hemma för den är så himla ful. Typ plast golv i köket och badrummet. Nej usch vad fult det är.

WORK/JOBB


Faktiskt. Jobb är rätt najs. Man gör något, inte bara sitter hemma och gör ingenting som man egentligen skulle gjort, kompisar kan man ju alltid vara med en annan dag, som t.ex. efter skolan osv. Man får pengar också! Ska lugnt jobba nästa sommar också. På tal om jobb, jag sitter på jobbet just nu!

HEMMA/HOME

Nu är jag hemma från Marcus. Är as trött, höll på att somna framför filmen vi såg med hans familj, hehe.. Kan berätta någon annan dag vilken vi såg. Jag köpte också en ny marscara och bodylotion! Visar det också senare. Måste sova nu, ska upp och jobba imorn.. Good night


SVART RING/BLACK RING


Köpte också denna skönhet från Åhlens för 69:-, love it.

VAGABOND


Har du svårt att hitta skostorlekar? Har du storlek 35 eller kanske 42? Gå till vagabond! Dom har små och stora skostorlekar. Och så klart, skorna är snygga. Jag har tre skor därifrån. Bl.a. mina vinter skor som jag använt i två år nu! Tidlösa saker är bra att ha ibland.

TIDIGT/EARLY


Haha, Malin är för skön! Som ni ser, slutade vi 8.55. Så kom hem för ett tag sedan. As skön fredag, lektion i 40 minuter sen gå hem. Livet rockar fett yao! Nu ska jag göra mat. Puss

I MISS


Nu har jag hunnit och kollat runt på massa olika bloggar, skrivit en sida med svar på massa frågor till min idrottslärare. Känns skönt att ha ett problem ur världen! Saknar Marcus rätt så mycket, han vi inne på akuten i tisdags så är lite orolig men han har varit i skolan idag ändå.. Aja, nu ska jag ner och dricka och kolla på tivi! See ya

MATTE/MATH


Slutade tidigt idag för våran sista lektion blev inställd pga sjuk lärare. Skönt! Har gjort lite matte sedan jag kom hem, hade 4 tal som läxa, ojojojoj, nu blev det svårt! Haha. Ska till stallet nu och svettas lite, hörs sen!
P.s. jag har fetaste träningsvärken i axlarna..

BOOTS


Vill också ha boots. Fast en modell lägre. De här två är från Dinsko. Vilken tycker ni var finast? Vänster eller höger? Jag gillar dom till vänster. Eye candy. Typ.

PÄRLOR OCH SVIN



Carolina Wallin Pérez - Ingeting

Har blivit lite små beroende av Carolina Wallin Pérez covers på kent-låtar. Efter ni lyssnat på denna låt så ta och lyssa på hela albumet, pärlor och svin, sök på spotify bara. Lite kvinnlig röst för omväxlings skull.

GREAT PICTURE


Ligger i sänge för tillfället. As skönt. Blir alltid så trött efter jag har ridigt.. Har sovmorgon till 20 över 11 imorn, yeaahh! Jag älskar den här bilden ovan! Fett snygg den blev! I love it. Nä ni, jag är för trött för att skriva mer. Vi hörs imorn, natti

THE HILLS/THE CITY


Jag dissar The hills och The city. Fattar ingenting när jag kollar på det, abolut ingenting! Känns lite som ett B-program. No offence men vad är poängen? Om någon vet är jag tacksam för förklarning, känner ni hur ironin flödar..

KLOCKA/WATCH


Köpte en vit klocka från Friis N Company när jag var med Ingrid i staden. Är riktigt nöjd! Fick pröjsa 300kr, 100kr rea. Sen var jag dock tvungen att korta själva klockan för den var för stor, vilket gick på en hundring till så ca. 400kr tillsammans. Har letat länge efter en vit snygg klocka så det var värt varje öre!

VISAR SENARE


Nu drar jag till skolan med min nya klocka på armen! Juste, ni har ju inte sett den, än.. Hihi. Visar den när jag kommer hem, tålamod. Latero fellas!

JORDGUBBSKRÄM


Så, nu har jag bytt sängkläder, dammsugit, städat undan massa skit, tagit ner smuttstvätt osv. Känns skönt att äntligen fått det gjort! Men jag bör nog duscha, känner mig lite dammig och så efter städningen. Ska bara äta upp min jordgubbskräm först!

POTATIS


Jag är fett hungrig. Stod och kämpa som ett djur nyss med att ta upp potatis. Sen sa mamma att laxen ändå va dålig. Åhhh.. Blir typ makaroner och köttbullar istället. Ge mig mat, vad som helst!?!?!?!

RÖDA PRICKAR


Nu har jag förberett massa inlägg i två timmar! Eller har hunnit gjort franska läxan och börjat på ett liten sak också. Ska nämligen sy små röda prickar på alla mina svarta strumpor. Varför? Jo annars tar andra familjemedlemmar mina strumpor! Det stör mig väldigt mycket. Sytt 1/20 strumpor. Ska fortsätta..

WINDOW


Jag är hemma, redan, yeah! Slutade 11. Drog hem och åt och nu sitter jag här, hehe. Är fett trött. Har någon franska läxa till imorgon jag ska kolla igen, bara repetition från 9an så det borde inte vara så svårt. Kram på er så länge!

RÖD ROS


Hello fellas. Haft en bra dag? Jag har! Mötte älskling efter skolan. Fick rosen på bilden av honom då hihi! 3 månader idag nämligen, visst är han söt? Runt halv sju sa vi hejdå för jag och mami skulle på vattengympa. Det var rätt najs! Ska nog köra det den här terminen, måste bli lite stark hehe..

THE KARATE KID


Marcus och jag såg på Karate Kid för någon dag sedan. Värt 2 timmar av min dyrbara liv. Haha. Nej men, seriously, den var bra!

RUTA/LINJE


Köpte block igår så nu är jag redo att gå till skolan! Börjar med idrott, ska ha några lära-känna övningar. Alltid bra för själen! Kram

WEEDS


Nu när jag har kollat klart på HIMYM ska jag börja kolla på en ny serie. Weeds. Hehe, fett geekig jag känner mig.. Måste städa lite först bara! Bye

MÅSTE VILA


Så där ja. Nu är jag hemma. Och har till och med ätit. Blev lite shopping idag och jag är riktigt nöjd. Inköpen kommer upp den här veckan lite då och då. Nu ska jag vila.

KÄKA LUNCH


Nu ska jag och Ingrid äta lunch. För er som ville veta. Får se vart vi äter, jag är mest törstig. Åhhh, vatten eller cola, eller bara något läskande. Hehe. Hörs lite senare flickor & pojkar

MOT STAN MED I


Nu ska jag och Ingrid in till stan. Är i stort behov av nya idrottskläder och andra viktiga saker till skolan som t.ex. skrivblock. Hoppas jag får med mig det viktigaste hem iallafall. Skriver snart igen, ha en bra dag!

SHOWER

Har precis duschat klart. Ska nog sova nu, rätt trött.. Ställt klockan på 8.50, till vad? Det får ni vet imorgon. Natti

MMMMMMMM-MANGO


Var med papi och lillebror och handlade. Köpte Chic, godis och en mango till mig, älskar mango! Dock smakar de inte lika bra som det gör utomlands.. Ska kolla vidare på HIMYM nu, puuuuuuuusssssss

BILD: NÅGON DAG SEDAN


Nu är jag hemma. Hemma från bebi och jobbet. Håller på att ladda ner resten av HIMYM som jag inte orkade ladda ner igår hos Marcus. Ska nog kolla på några avsnitt sen kanske städa. Eller vi får se.. See ya

LOVE

Marcus sitter och glor på mig när jag skriver, puss på honom. Som ni förstår är jag hos min pojke och chillar. Hehe. Har snart kollat klart på alla HIMYM avsnitt som finns. Längtar tills säsong 6 börjar sändas, heheeeeee........ Bye

AKADEMISKA


Nu ska jag till sjukhuset för någon kontroll grej efter operationen. Vilket betyder att jag ska springa på sånt där gymband med en kamera ner i näsan till halsen. As najs, eller inte. Vi hörs senare, pussar

SCHEMA HT


Så, nu har jag duschat osv efter ridningen. Tänkte visa mitt vackra schema, fina va?! Special idrott är bara ta bort så t.ex. på fredag har jag bara en lektion, hur grymt är inte det? Detta schema är dock bara för höstterminen, får nytt till vår men kan redan se det nu och det är soft det med. Nu blev skolan lite roligare!

I EFTERSKOTT


Fick en present, i efterskott, av Marcus och hans familj. En klippning! Hos hans låtsas faster. Skönt att känna den man klipper sig hos så man kanske får det klippt som man vill ha det. Rätt så bra timeing med tanke på mitt slitna hår.. Tack igen (om någon av er ser detta)!

GREEN LEAF


Nu har jag en del att säga till er som orkar läsa. Idag var det första skoldagen som sagt, gick helt okej. Gjorde någon svenska grej så dom vet hur mycket vi kan. Efter jag kommit hem åkte jag och mami till Robertsson på fika, lilla Edwin fyller 1 år! Så söt han är. Sen direkt efter det åkte jag till stallet och red. Så nu har jag duschat, ätit och faktiskt, städat lite. Någon dag i helgen får jag dra upp dammsugaren och städa lite mer på "djupet", haha. Sov gott

HANDSMYCKE


Handsmycke, done! Vart det fint? Det är lite stort men det är ju bara korta av lite osv. Jag blev nöjd iallafall, nu är det bara börja använda det!

THE END


Nu är sommarlovet snart, the end. Sticker till skolan snart, min nya skola, gynmasiet, hoppas det låter läskigare än vad det är haha. Vet inte när jag slutar osv så vi hörs väl senare, puss

GRÖNA LUND


Nu ska jag, Marcus och hans familj till grönan! Dom öppnar 3, lite sent kanske? Skriver när jag kommer hem ikväll! Imorn är det skola, ångest.. Ska njuta av sista dagen, gör det ni också! See you

CALIPPO ANANAS/CITRON


Tog en promenad med Ingrid, Marcus och min lillebror till statoil och köpte lite glass, kakor, choklasbollar och festis. Hehe, gooooooott. Svullon alla fyra! Nu ska jag nog kolla på HIMYM, det var ett tag sen.. Aja, so long fellas!

DUSCHEN NEXT


Har slappat hela morgonen med Marcus och ena min lillebror. Skönt! Idag är det måndag - två dagar kvar på sommarlovet.. Ska träffa Ingrid lite senare, happyface! Nu blir det duschen. Bye

LIGHT PINK


Hello fellas! Nu är jag och Marcus hemma hos mig. Ska nog ta bort mitt tå-nagellack och måla på nytt. Har hållt sen Ingrids och min spa-kväll! Sen ska nog jag och Marcus ta en promenad, talk 2 u later, bye

THE CLUB CAN'T HANDLE ME


CRAYFISH

Äta kräftor 2010, check! Dissa The Voice, check! Eller jag ville dit men Marcus har inga pengar och aa.. Aja, kräftor är gott iallafall!

SOUTH PARK - FUCK



ALPHABETBAGS.COM


Hemma! Det är fredag den 13e för er som har missat det. Glömde mina brillor på tåget till stan.. Iallafall. Köpte basic linnen, ett vitt och ett svart. Köpte också basiv bhar, en vit och en svart. Köpte en tröja från Zara, kan visa sen, ett par nya brillor, kedjor + en ring från Panduro. Och sist men inte minst så köpte jag tygväskan på bilden ovan, M som i Matilda, ni fattar va? Från Urban Outfittes eller så kan ni beställa den från http://www.alphabetbags.com/. Nu måste jag packa lite snabbt, ska till Marcus, vi hörs senare. Puss!

HUFUDSTADEN


Nu ska jag till huvudstaden, by my self! Jag är i behov av en rutig skjorta, bhar, basic kläder och lite annat. Kanske åker en sväng till Kista också för att köpa ett par örhängen, vi får se.. Skriver senare! Ha en bra dag

SLEEP TIGHT

Har kollat på några HIMYM avnitt så nu ska jag sova. Är rätt trött. Rätt trött på deflesta saker. Sov gott


IT'S AL ABOUT ME


(foto: Louise)
Har städat mitt rum och ska fortsätta med det fem minuter till. Ska till stallet redan klockan 3, har inget annat för mig och våran ridlärare undrade ifall jag och Izabelle kunde skritta två hästar innan våran lektion! Vi höres senare people, bye

GE MIG KEDJOR


Nästa gång jag går förbi en Panduro affär bara måste jag köpa kedjor. Ska göra ett handsmycke. Kalla det töntig och att jag härmar folk men det är bara för snyggt. Det är en sån där "bara-måste-ha-nothing-else-matters"-grej.

SCHWARZKOPF


Har precis duschat och har till och med haft hårinpackning i håret. Det gick jätte bra att rida! Längtar redan tills ridningen imorn.. Aja, nu ska jag sätta på såna där plåster på alla äckliga vårtorna sen ska jag lägga mig och titta på HIMYM, so long fellas

INPULS KÖP


Inpuls köpte denna söta grej. Från Vila 175:- (rea). Fanns en vit också, tror jag ska köpa den med.. Snart drar jag iallafall till stallet! Har längtat så mycket. Första gången på hela sommaren, tror ni jag håller mig kvar? Haha, skriver senare, bye

THE LIBRARY


Är hemma och har bytt tröja så ska kila till bibblan nu och lämna tillbaka lite böcker! Har inte ens läst dom, illa.. Hörs lite senare pojkar & flickor, bye

TWO RANDOM



OFF TO WORK


Nu drar jag och jobbar extra, igen. Vem älskar inte att grilla korv? ÅHHHH JAG GÖR. Hehe. Byebye

SMOOTHIE


Blev jätte sugen på smoothie när jag såg där här bloggen: http://minsmoothie.wordpress.com/. Gå in på taggen "mjölkfria soomthies" så hittar ni ett par goda. Jag vill göra några nu men jag är propp mätt efter maten, så himla god! Nu ska jag nog kolla på HIMYM, puss

PLÅSTER PÅ SÅREN


Sorry att jag inte har skrivit. Dom ringde från jobbet åtta imorse och fråga ifall jag kunde jobba extra och lite extra pengar säger man inte nej till! Kom nyss hem från ICA. Pappa och jag var och handla en snabbis. Köpte även plåster (bilden) som man ska sätta på vårtor så försvinner dom. Får väl la vänta och se om de fungerar. Nu ska jag hjälpa pappa med maten, puss!

I'M BURNING WITH DESIRE



Garou - Burning

STOR SAKNAD


Haha, visst är det en söt bild på Ingrid? Saknar henne så mycket! Måste ringa henne imorn och kolla ifall hon är hemma, I hope so.. Nu ska jag nog sova eller något, är sjuk trött. Natti

MOT SHELL


Nu ska jag och denna sötnos kötta till Shell. Äntligen har dom fixat koktkorv-maskininen! Jag är propp mätt men ska gå tills jag blir hungrig igen hehe. Puss på er!

VIT SPETS BODY


Har alltid haft en vit spets body i garderoben som jag inte har vetat vad jag ska matcha den till.. Men jag köpte den för att den var snygg, hur logiskt låter det? Rätt logiskt faktiskt. Iallafall, kom på att mitt Acne linne är rätt uringad på sidorna. Så jag satt på mig min gele BH och drog på mig svets bodyn sedan linnet, hur blev det? Var ärliga..

FÖR REGNIGT

Skulle egentligen sitta på tåget nu till stan med älskling men det regnade för mycket.. Vi ska åka på fredag istället. Måste ha nya bh:ar! Och lite annat. Bloggar lite senare, puss

NO MORE CHEESE


Ost. Nej. Jag gillar inte ost. Är jag konstig nu? Äter inte ost på mackan, inte ost på tortilla chipsen, jag tycker det är för mycket ost på pizzor. Nej ost är inte riktigt min grej, punkt slut.

BLACK CONVERSE


Nu säger jag och mina nya converse hejdå. Ska till Marcus och sova där i natt. Nu har hans syskon kommit hem också! Har saknat dom lite hehe.. Vi hörs senare! Den här gången försvinner jag inte i några dagar, har inlägg på g så andas ut! Puss

SOCKER MUNK


Har precis lagat och ätit världens mest älskade och exotiska maträtt, spagetti och köttbullar. Hehe. Nu ska jag äta socker munk som papi har köpt, livet leker med en munk i handen! Eller vad säger ni?

NORDISKA KOMPANIET


Hello fellas! Nu är jag hemma. Blev ett köp iallafall. Ett par höga svarta converse från NK. Hade tänkt länge men nu kändes det som det var dax med ett par nya skor till hösten! Och svart är ju alltid rätt.

LJUS FRAMTID OR NOT?


He he, nu var jag lite roliga va? Kissie kanske ska minska besöken hos plastik doktorn, skulle inte vilja se ut som Donatella Versace när jag blir gammal. Ser ganska äckligt ut.

STADEN MED FAR


Nu ska jag och min kära fader till staden och umgås. Får se när jag kommer hem och om jag ska sova hos Marcus ikväll eller hur vi gör. Det är fortfarande sommarlov så dom enda tiderna man måste passa är busstider och arbetstider! Puss

BLIXTAR OCH DUNDER

Måste sova nu. Ska upp tidigt imorgon.. Alla klagar på att det blixtrar, jag tycker det är rätt mysigt. Eller vad tycker ni? Aja, vi hörs imorgon! God natt

BARNEY STINSON


Man bara måste älska Barney i HIMYM! Har inte kollat på serien på över en vecka. Åh, jag måste kolla nu! Bye fellas

TEDDYBEARS STHLM



Teddybears - Hey boy


Teddybears - Hiphopper


Teddybears - Get mama a house

De här tre låtarna satt jag och Marcus och lyssnade på en morgon. Texterna har fasnat på min tunga och jag lyssnar på dom om och om igen. Den första och sista låten känner nog alla igen. Enjoy

AT WORK


Jag sitter på jobbet nu så alla vet det. Skriver när jag kommer hem! Känns som jag har fått tillbaks blogg-kraften igen, haha. Pussar

SWEET FIFTEEN, FISEN!









Igår var en grym kväll. Med grymt sällskap. Grym mat. Grym underhållning. Och en helt grym party-planer; Fisen! Längtar efter fler såna här kvällar!

GÖR OM


Håller på att göra om lite i mitt internet-liv. Tar bort okända vänner på FB, ska byta msn pga många okända vänner där också. Men vill ha samma msn så ska ta bort min gamla och göra en ny direkt så ingen får ta min! Då blir jag sur..

INVIGER


Inviger min dödskalle ring  (Glitter) och mina stora örhängen från H&M idag. Ska snart cykla till Liza sedan mot Fisen! Ha en bra kväll så hörs vi imorn eller senare, puss!

HIER/YESTERDAY/IGÅR



NO MAKEUP


Ny duschad. Inget smink, charmig? Ja. Nu ska jag blåsa håret, fräsha till mig, fixa mittbena, klä på mig osv.. Ikväll bär det av till Fisen för födelsedags-middag/kväll. Kameran är laddad och klar! Vi hörs lite senare innan jag åker! Puss

HUNNY I'M HOME!


Nu är jag hemma. Ska nog ta en dusch sen kommer det massa inlägg! Hoppas det fina vädret håller nu, please..


NICOLE KIDMAN

Åkte till Marcus direkt efter jobbet. Vi ska nog titta på En förtrollad romans med Nicole Kidman och Will Ferrell, om den fungerar vill säga. Tidigare ikväll försökte vi tända en brasa så vi skulle kunna grilla marshmallows men vi faila lite hehe.. Tog lite bilder som kommer upp imorgon! Kram

IF I WHERE A BOY...


...I would buy all these clothes! Snyggt, snyggt och vidare snyggt! Det är från H&M's höst kollektion. Köööööp för i h*****e killar! Billigt, bra och jag säger det igen, snyggt!

MORGON TRÖTT


Godmorgon människor! Nu ska jag vakna till liv, kanske kolla på lite HIMYM avsnitt, duscha och sedan rulla (cykla) till jobbet. Men först ska jag väl ta något att äta. Have a nice day

MONEY MONEY MONEY


Såååå fellas. Nu har jag hemma. Fick 400 istället för 385 kr eftersom jag var så snäll och ställde upp att jobbade extra, någon var nämnligen sjuk.. Tänk om jag hade alla pengarna på bilden igen hehe..

GETINGAR


Jag verkligen hatar getingar. Ryser i hela kroppen när dom är i närheten. Och där jag jobbar har dom två grejer där getingarna flyger in och är så dumma att dom inte fattar att dom ska flyga ut samma väg så det verkligen kryllar av getingar där. Tur att dom inte flyger in till mig!

KLIRR I KASSAN

Snart kommer mami och hämtar mig & Marcus. Vi ska till golfbanan och slå lite, haha. Sen ska jag jobba, det låter klirr i kassan woho! Vi hörs senare med inlägg. Ha en bra dag, puss

HÖST MODE


Jag älskar höstens mode, eller min stil på hösten. Byxor, tröja, kofta, jacka och converse. Nästan lite så jag längtar till hösten. Höst-mys kan ju hissa när man ändå pratar om hösten.

SHAN ATCI - AL QAIDA NYTT


GOD MORGON

Jag är vaken. Har världens äckel mensvärk som vägrar försvinna. Har svettas som en gris i natt. Har fettigt hår också. Gash. Måste duscha men först ska jag göra äggröra & bacon. Godmorgon förresten

TVÅ BILDER


(foto: jag)


VITA BYXOR


Vita byxor, varför? Inte snyggt på något vis och absolut inte praktiskt. Använder du dom en dag så blir dom smutsiga. Köp ett par svarta istället, de kommer passa till allt.

RAIN DROPS


Regn, regn, regn.. Det är ju sommar? När det är sommar ska det vara sol. Visst, jag gillar höst men inte regn?! Ska snart och äta lunch på golfklubben med mamma & pappa. Senare ska jag till Marcus, blir väl film-mys i det är vädret. Hoppas någon njuter av det iallafall.. Puss

CANDY


Var med brorsan på ICA och köpte godis. Nu ska jag njuta av påsen och kolla på How I met your mother! Ha det bra

HÄNGT TVÄTT


Har hängt lite tvätt och hjälpt till här hemma idag! Nu väntar jag på att mamma ska åka och hämta kina mat. Mmmmumms. Är så hungrig att jag skulle kunna äta för två, nu ljög jag..

CHANGE


Som ni alla kanske ser har jag gjort om lite i bloggen. Gjort den bredare, bytt header och ändrat på rubriken lite. Men det är fortfarande jag som skriver, bli inte rädda! Visst blev det rätt fresh?


SNYGGT


Gash. Klädorgasm. I like, vill ha.

SUCK

Min dag lite kort för er som bryr sig: Jobbade till åtta. Glömde min jacka i kiosken där jag jobbar så jag åkte tillbaks och hämtade den med golfbilen, så himla roligt att köra dom. Sen var det middag hos några, inte kul alls. Cyklade hem och nu har jag kollat på lite How I met your mother-avsnitt. Ska nog sova nu, hörs imorn med massa inlägg, puss


RSS 2.0